Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Λαγκαδάς : ΤΑΠ ακόμη 8 καινούρια απορριμματοφόρα, ως δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ 5ου ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΝΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ

Παρελήφθη σήμερα το πρώτο από τα 4 νέα απορριμματοφόρα φορτηγά που προμηθεύτηκε ο Δήμος Λαγκαδά, με δικές του δαπάνες συνολικού προϋπολογισμού 207.080 €. Η αγορά αφορά σε δύο διαξονικά και δύο τριαξονικά οχήματα.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Νοεμβρίου 2018, ο Δήμος μας παρέλαβε από τον ΤΑΠ ακόμη 4 καινούρια απορριμματοφόρα, ως δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.
Η ανανέωση του δημοτικού στόλου απορριμματοφόρων σταδιακά ολοκληρώνεται, ενισχύοντας ουσιαστικά τις υπηρεσίες αποκομιδής και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε ότι η ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων είναι μέρος της συνολικής ενίσχυσης του τομέα καθαριότητας που σχεδίασε και υλοποίησε μεθοδικά ο Δήμος:
«Ουσιαστικά αντικαθιστούμε και ανανεώνουμε το 60% του στόλου των οχημάτων, ο οποίος κατά μέσο όρο αποτελείται από οχήματα εικοσαετίας. Το καταφέραμε, αφενός εξοικονομώντας χρήματα σε οικονομικά δύσκολες εποχές για το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση συνολικά, αφετέρου χάρη στην αγαστή συνεργασία μας με τους ανθρώπους του αγωγού ΤΑΡ. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει εκτός από την αντικατάσταση των απαρχαιωμένων απορριμματοφόρων και την προμήθεια καινούριων κάδων απορριμμάτων. Η εικόνα, η λειτουργικότητα και το έργο της καθαριότητας στο Δήμο Λαγκαδά βελτιώνεται αποφασιστικά»


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου