Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Λαγκαδάς : ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
Δωρεάν σχολικά γεύματα λαμβάνουν από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, έπειτα συγκατάθεση των γονέων τους, 2.392 μαθητές 18 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαγκαδά.
Το πρόγραμμα σίτισης που υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, αφορά και στις πέντε εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες μαθητών δημοτικού, στο πλαίσιο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: “Σήμερα παρέχονται δωρεάν ζεστά γεύματα σε 18 από τα 20 Δημοτικά μας Σχολεία. Από την πρώτη στιγμή με έγγραφά μας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ζητήσαμε την ένταξη και των Δημοτικών Σχολείων Κρυονερίου και Λαγκαδικίων, τα οποία κακώς έχουν εξαιρεθεί από το πρόγραμμα σίτισης. Ένα αίτημα το οποίο θα απαιτήσουμε με κάθε τρόπο να ικανοποιηθεί, προκειμένου να μη μείνει κανένα σχολείο του Δήμου μας εκτός προγράμματος.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου