Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Λαγκαδάς : Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Νέου Κέντρου Θεραπευτικής Αγωγής «Η Εστία» στον Λαγκαδά

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Νέου Κέντρου Θεραπευτικής Αγωγής «Η Εστία» στον ΛαγκαδάΠραγματοποιήθηκαν την  Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018, τα εγκαίνια  του Νέου Κέντρου Θεραπευτικής  Αγωγής του Ν. Σωτήρ - «Η Εστία» στον Λαγκαδά, στην οδό Λουτρών 103.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο οποίος εκτός από τις ευχές του, δήλωσε ότι βρίσκεται και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και τις οικογένειες του Φορέα.
Επίσης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γ. Καραγάννης, στο χαιρετισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα συμπαραστέκεται και θα στηρίζει το Κέντρο.
Χαιρετισμό απηυθηνε και ο Πρόεδρος του Κέντρου ΑμεΑ «Ο Σωτήρ» του Κολχικού κ. Γ. Λιακόπουλος, ο οποίος εκτός από τις ευχαριστίες του προς το Μητροπολίτη για τη συμπαράσταση που επιδεικνύει απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους, χαρακτήρισε σημειολογική την παρουσία του Σεβασμιωτάτου να τελέσει τα εγκαίνια του Πρότυπου Κέντρου που σηματοδοτεί, όπως είπε την αγάπη της Εκκλησίας απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μία καλύτερη κοινωνία, μία κοινωνία αλληλεγγύης και αλλληλοαποδοχής, μία κοινωνία χωρίς διακρίσεις και δίχως αποκλεισμούς.
Ολοι οι ομιλητές εξήραν τη σπουδαιότητα και χρησιμότητα του Κέντρου για την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.     
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά κ. Α. Βικελούδας, όπως επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος κ. Μάρκος Δανάς με τη συζύγοο του και φυσικά παιδιά, γονείς, εκπαιδευτές και πλήθος κόσμου.
Ακολούθησε παραδοσιακή  μουσική εκδήλωση από τους μουσικοθεραπευτές του Κέντρου.



http://www.lagadas.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου