Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Λαγκαδάς : Εγκαίνια του νέου Πνευματικού Κέντρου...

Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.Τελέστηκε εχθές συν Θεώ ο Αγιασμός των Εγκαινίων του νέου Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας, δια των τιμίων χειρών του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ.κ. Βαρθολομαίου, τον οποίον ευχαριστούμε ολοθέρμως, και του Σεβασμιωτάτου Πατρός και Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, του ακάματου ποιμένα που αγωνίζεται αδιαλείπτως για την προκοπή του λαού του Θεού και του τόπου μας και στον οποίο οφείλεται η περάτωση αυτού του έργου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήταν παρόντες στη χαρά μας, τους ευλαβείς κατοίκους του Καβαλαρίου και εκείνους που ήρθαν από μακρυά,
όλους τους ενορίτες ή μη, που επωνύμως και ανωνύμως προσέφεραν και συνέδραμαν, όσους και όσες εργάστηκαν ακούραστα για την ολοκλήρωση αυτού του χώρου που θα αγκαλιάσει τα παιδιά μας και θα τα οδηγεί δια της Εκκλησίας και των συνεργών της στην εν Χριστώ ζωή.
Ευχαριστούμε πρωτίστως τον Δήμαρχο μας κ. Karagiannis Ioannis για τη διευθέτηση των χρόνιων προβλημάτων προς παραχώρηση της αίθουσας αλλά και για την άψογη συνεργασία και συναντίληψη στο έργο μας.
Ευχαριστούμε τους βουλευτές κ.κ. Δημήτρη Μάρδα, Θεόδωρο Καράογλου, Σάββα Αναστασιάδη, τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση καθώς και όλους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε και τιμούμε τον ακούραστο κ. Δημήτρη Κούτουλα που έκανε τις νύχτες μέρες και ασταμάτητα για μήνες εργάστηκε για την ανακαίνιση κάθε γωνιάς αυτού του χώρου.

Ευχαριστούμε, τέλος, τα παιδιά μας που με τα φωτεινά πρόσωπά τους, τα χαμόγελα τους, τις όμορφες φωνές τους και τα τραγούδια τους ζέσταναν τις καρδιές μας και μας απέδειξαν πως είναι ζωντανή η παρουσία του Θεού στη ζωή όλων μας, αρκεί να το θελήσουμε!

Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.

Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.


Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.


Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.

Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.

Φωτογραφία του Ενορία Καβαλαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου