Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Λαγκαδάς : ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το νέο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΣΣΑΣ 2018

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Λαγκαδά Ενημέρωση.Κυκλοφόρησε το νέο 7σέλιδο «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018» του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», με αφιέρωμα στα γυρίσματα για την εκπομπή του καναλιού της 4Ε «Στον τόπο που γεννήθηκα...», που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2017.

Το νέο ημερολόγιο τοίχου κυκλοφορεί σε πολυτελή έγχρωμη έκδοση και περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα της εκπομπής -αφιέρωμα στην Όσσα- της 4Ε, με στιγμές από συνεντεύξεις, από τη χορωδία και τα χορευτικά μας, από απόψεις του χωριού, τα μαγειρέματα, την Ανθοέκθεση, τις εκκλησίες, τα τοπικά παραδοσιακά φαγητά, τους παραγωγούς κλπ.
Εμπεριέχει, επίσης, φωτογραφίες των χορευτικών μας από την 19η Γιορτή Κερασιού, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως λεύκωμα προβολής και ανάδειξης της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς του οικισμού.
Η ηλεκτρονική σχεδίαση ανήκει στον γραφίστα μας Δημήτρη Καμάρη, ενώ οι καταπληκτικές φωτογραφίες είναι της Κορίνας Πρίζιου. Το εξώφυλλο κοσμείται στο κέντρο από μια υπέροχη αεροφωτογραφία της Όσσας.
Η όμορφη σχεδίαση, η άψογη εκτύπωση και η πλούσια φωτογραφική ύλη, συνιστούν το «Ημερολόγιο Όσσας 2018» ένα σημαντικό δώρο για εμάς και τους φίλους μας, που θα κοσμήσει πολύ όμορφα...με «χρώμα» Όσσας...τον τοίχο του σπιτιού ή του γραφείου μας!
Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευθείτε από τον σύλλογο, από τα μέλη του Δ.Σ. ή επικοινωνώντας μαζί μας για να σας το αποστείλουμε με αντικαταβολή (τηλ. 6945.055380 και 6937.310301).
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οσσαίων 
σας εύχεται
«ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου