Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ Οι αγώνες του 2ου ομίλου

Οι αγώνες του 2ου ομίλουΜε το... αριστερό ξεκίνησε την προσπάθεια του στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής των 14ων παικτών. Ακολουθούν τα υπόλοιπα ματς.
Οι αγώνες:


ΑΕ Καρίτσας – Ηρακλής (2-0)

Με ήττα ξεκίνησε η προσπάθεια του «Γηραιού» στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον κόσμο της ομάδας πάντως, να δίνει δυναμικό παρών στην Πιερία. Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια για την ΑΕ Καρίτσας, που με σκόρερ τον Κυρτέγο με κεφάλι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπέη, έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 16’, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, καθώς είχαν δοκάρι σε πλασέ του Κυπαρίσση για την ΑΕ Καρίτσας.
Έτσι κύλησε το πρώτο μέρος, με τον Ηρακλή να αρχίζει να γίνεται απειλητικός στο δεύτερο 45λεπτο, εκεί όπου και ξεκίνησε να δημιουργεί φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Παρόλα αυτά η ΑΕ Καρίτσας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 64’ με κοντινή προβολή του Τροίρη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και η ομάδα της Πιερίας ξεκίνησε με το... δεξί στο πρωτάθλημα, με τον «Γηραιό» να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο, εκκινώντας με ήττα τη διοργάνωση.
Να σημειωθεί πως οι 14 του Ηρακλή στην Πιερία είχαν μέσο όρο ηλικίας 18.4 χρόνων!

Σκόρερ: 6’ Κυρτέγος, 64' Τροίρης

Κόκκινη:

ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Χασιώτης): Τσιλιγκιρίδης, Βασιούρης, Ραπτόπουλος, Μπαντογιάνης, Τασίδης, Τροίρη, Δαλαμήτρας, Μπέης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Τσιώμης

Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Γιούδας, Κριτσιώνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος, Δραγάνης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας)

Εδεσσαϊκός - ΑΠΕ Λαγκαδά (2-2)

Ισοπαλία στην Έδεσσα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολλές συγκίνησεις με γκολ και αποβολή! Δίχως ιδιαίτερες φάσεις κυλούσε το ματς στην αρχή, μέχρι και το 36’, όπου ο Σκαθαρούδης άνοιξε το σκορ, με σουτ από τα 25 μέτρα. Στο ίδιο ρυθμό κυλούσε ο αγώνας, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι στο 50’ με τον Καράμπελα.
Η ΑΠΕ Λαγκαδά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο ματς με τα γκολ των Αθανσιάδη (60’) και Αγγελούδη (65’), με τον Εδεσσαϊκό να φτάνει τελικά στην ισοφάριση στο 83’ με τον Κάρτζιο και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Φωτιάς.

Σκόρερ: 36' Σκαθαρούδης, 83’ Kάρτζιος - 60’ Αθανασιάδης, 65’ Αγγελούδης

Κόκκινη: Φωτιάς

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Παπουρτζής,.Κούμπους, Κιόρτσης,Φωτιάς, Αβραμίδης, Παπαγεωργίους, Γολιδόπουλος, Καράμπελας (Μπουράκης), Ταουσιάνης (Ιωσηφίδης), Ρέτζια (67’ Κάρτζιος), Σκαθαρούδης

ΑΠΕ Λαγκαδά (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Καραμανλής, Μαυρομιχάλης, Ντουτσαρίδης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλίδης, Αγγελούδης,

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας)
Μακεδονικός Νεάπολης - Αλμωπός Αριδαίας (1-3)

Με «διπλό» από την έδρα του Μακεδονικού έφυγε ο Αλμωπός Αριδαίας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μεντί. Ο επιθετικός των «μπλε» πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με τέρματα στο 22’ και το 79’. Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Πετρίδης στο 85’. Για την ιστορία ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 58’ με τον Ηλιόπουλο, ενώ τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Τουμανίδη στο 77’.

Σκόρερ: 58’ Ηλιόπουλος -22' και 79’ Μεντί, 85’ Πετρίδης

Κόκκινη: 77’ Τουμανίδης 

Μακεδονικός Νεάπολης (Κώστας Βελιντζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Βόσδου (81' Βοσνιάδης), Παπατζίκος, Αντωνιάδης (49' Κανούλας), Ζαφειρίδης (83' Ζαγναφέρης), Ηλιόπουλος, Τουμανίδης, Παπαποστόλου, Διαμαντίδης, Γαρύφαλλος

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Μεντί, Θόρια (55' Αναστασιάδης), Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Κιουλτζόπουλος, Ελευθεριάδης Λ. (87' Πολύζος), Πετρόφ, Χαρίσης (79' Τσόλκας)

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Μηνούδης, Σαλτσίδης (Πιερίας)
ΑΟ Καρδίας – Πιερικός (1-2)

Άσσο ημίχρονο.... διπλό τελικό, επιφύλασσαν τα «σημεία» του αγώνας στην έδρα του ΑΟ Καρδίας. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 36’ , αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά την ανάπαυλα ο Πιερικός βγήκε.... ανανεωμένος και ισοφάρισε αρχικά στο 48’ με πέναλτι του Παπαδόπουλου, πριν έρθει ο Γκουντρουμπής στο 70’ και κάνει την ανατροπή στο ματς. Έτσι, έφυγε με τη νίκη από τον ΑΟ Καρδίας και ξεκίνησε με τρεις βαθμούς τη νέα σεζόν.

Σκόρερ: - 48’ (πεν) Παπαδόπουλος, 70’ Γκουντρουμπής

Κόκκινη:

ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Σφέτσος,Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Πολυζάς, Μπισμπίδης, Γύδαρος, Ξανθόπουλος, Βελισσάριος, Βενάρδος, Δημητρακόπουλος,Μανιός.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης (Παπαδόπουλος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (Γκουντρουμπής), Κοκονόζι (Παραφέστας), Καρτσαμπάς (Κωστίκος), Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Γούτας, Χριστάκογλου (Κιλκίς)
Αγροτικός Αστέρας – Καμπανιακός (3-2)

Νίκη με ανατροπή για τον Αγροτικό, που μπήκε με το... δεξί στη νέα σεζόν, που τον βρήκε στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Ευόσμου βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Χριστοδουλίδη στο 10’, πριν οι «πράσινοι» κάνουν την ολική επαναφορά σε τρία λεπτά. Αρχικά ο Παπουτσής με δύο γκολ στο 43’ και το 44’ έκανε την ανατροπή, με τον Καραντασιάδη στο 45+1’ να κάνει το 3-1, πριν το ημίχρονο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με αυτογκόλ των παικτών του Αγροτικού Αστέρα.

Σκόρερ: 43’ και 44’ Παπουτσής, 45+1’ Καραντασιάδης – 10’ Χριστοδουλίδης, 53’ (αυτ.) 

Κόκκινη: 

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός):

Καμπανιακός (Χρήστος Ζίφκας):

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Χρυσαΐδης, Πάσαλης (Χαλκιδικής)
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας – Νάουσα (1-0)

Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας απέναντι στη Νάουσα, με γκολ του Κουκουράκη στο 63’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά αστόχησαν σε πέναλτι με τον Κωστιόπουλο.

Σκόρερ: 63’ Κουκουράκης 

Κόκκινη:

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (Γιώργος Ντάμτσιος): Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (81' Βαφειάδης), Κίτσας (90+ Παπαδόπουλος), Ζωγράφος (64' Βλάχος), Ποτουρίδης (87' Πατρίκας)

Νάουσα (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου (87' Καψάλης), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (76' Μτσελντισβίλι), Χατζόπουλος (62' Ντινόπουλος)

Διαιτητής: Χανίδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Κουφός (Μακεδονίας)
Άρης Παλαιοχωρίου - ΑΣΦ Αλεξάνδρεια (1-0)

Μεγάλη νίκη για τον Άρης Παλαιοχωρίου στην πρεμιέρα της Γ´ εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια. Η ομάδα της Χαλκιδικής επικράτησε με γκολ του Σιμόνι στο 71’, σε ένα ματς που κυριάρχησε το πάθος

Σκόρερ: 71’ Σιμόνι

Κόκκινη:

Άρης Παλαιοχωρίου (Αντρέας Μουστάκας): Παλαβράκης, Πιτσόκος, Σαμπιασβίλι, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Προβατίδης, Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Καρλόπουλος, Σιμόνι

ΑΣΦ Αλεξάνδρειας (Κώστας Παπαδόπουλος): Καράκουτσης, Σκλιοπίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Κόλα, Δημητρόπουλος, Μπενίσκος, Κουμπούλα, Σκοπελίτης

Διαιτητής: Τρακαλιανής (Σερρών)

Βοηθοί: Κρύωνας, Αναστασιάδης (Σερρών)

Ρεπό: Κιλκισιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου